bg

Sea Diamond

България / Област Бургас / Слънчев бряг
35076
ID на сайта:
от
23 515
EUR
BGN

Sea Diamond се намира на 530 метра от плажа, в близост до центъра на Слънчев бряг. На 950 метра е новата част на Несебър, а само на 500 метра са ресторанти, барове, дискотеки. Ще се насладите на невероятната гледка към морето и най-добрите плажове.

Комплексът се състои от 12 студия, 108 двустайни апартамента и 30 двустайни мезонети. Всички апартаменти са с напълно оборудвани  бани и са оборудвани с климатик.

Площта на апартаментите е от 42,17 до 102,76 кв.м. Инфраструктурата е добре развита - в близост има болница, магазин за хранителни стоки в комплекса, автобусна спирка на 250 метра и най-добрият плаж в Слънчев бряг, плаж Какао, в непосредствена близост.

На ваше разположение е просторно фоайе с рецепция, басейн с бар, шезлонги и чадъри, фитнес зала, денонощен магазин за хранителни стоки. Комплексът разполага със собствен паркинг и се охранява денонощно.

Плажът на Слънчев бряг се простира на 8 км. на дължина и до 150м. широк. Входът към морето е нежен, ситен златист пясък. Всички плажове са оборудвани с шезлонги и чадъри. Слънчев бряг е най-големият курорт в България.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram