bg

Емилия Романа Парк

България / Област Бургас / Слънчев бряг
35087
ID на сайта:
от
33 008
EUR
BGN

Комплекс Емилия Романа се намира в курорта „Слънчев бряг“. Комплексът е от затворен тип, проектиран в съответствие със съвременните изисквания на пазара на недвижими имоти: гаранция за качествено строителство, предоставяне на възможности за отдаване под наем, организация на добре озеленена и гостоприемна територия.

Парцелът се намира в самия център на курорта „Слънчев бряг”, на 700 метра от плажа. Районът е много зелен, тих и в същото време разположен в близост до всички необходими услуги и инфраструктура (пътища, паркове, магазини за хранителни стоки). На запад парцелът граничи с площ от 7 000 м², отредена за общинския парк.

Комплексът ще се състои от 79 апартамента със средна площ от 60 кв.м - 2 студия, 22 апартамента с две спални и 55 апартамента с една спалня. Комплексът ще разполага с ресторант, рецепция, басейн, офис пространство, денонощна охрана.

Формата на обекта ще ви позволи да създадете басейн с дължина 30 метра, детска площадка, както и паркинг на външната граница на обекта за собственици на имоти. Проектът включва зелени площи в комплекса, който ще се състои от 30 различни вида растения.

Апартаментите в комплекса се предлагат на клиентите "до ключ": с готови общи части, фино покритие, монтирано санитарно оборудване и климатик

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram