bg

Златен Бряг

България / Област Бургас / Бургас
35339
ID на сайта:
от
48 000
EUR
BGN

Жилищният луксозен комплекс «Златен Бряг» вече е станал визитна картичка на престижния квартал  Сарафово (град Бургас). Цялостният архитектурен ансамбъл се състои от 6 основни секции с обща площ от 30 хиляди квадратни метра. Комплексът е разположен на първа линия от Черноморското крайбрежие. От прозорците му се разкрива възхитителна гледка към морето, Бургаския залив и самия град Бургас.

При строителството на жилищен комплекс «Златен Бряг» са използвани модерни строителни технологии и висококачествени довършителни материали, отговарящи на най-строгите изисквания на Европейския съюз за безопасност и енергийна ефективност. Сигурните и комфортни отоплителни, вентилационни и климатични системи позволяват сградата без проблеми да бъде експлоатирана целогодишно. Всички жилищни и служебни помещения, без изключения, могат да бъдат свързани към високоскоростен интернет.

В комплекса е предвидена специална зона за провеждане на лечебни процедури, СПА център, ресторант с две зали с европейска, българска и средиземноморска кухня, магазин за хранителни продукти, плувен басейн, фитнес зала, детски кът за игри, компактни кинозали и паркоместа за автомобили. В сграда са планирани многобройни търговски помещения за организиране на услуги или забавления.

Важно е да се отбележи, че според редица параметри, такива като високото качество на строителството и довършителните работи, изгодното местоположение и разнообразието на инфраструктурата, комплексът «Златен Бряг» принадлежи към категорията луксозни елитни жилища. В комплекса, обаче, са предвидени апартаменти и на доста достъпни цени. 

Ако искате да купите апартамент в Сарафово, тогава комплекс «Златен Бряг» ще стане най-добрия избор за Вас.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram