bg

Панорама Парк

България / Област Варна / Варна
35434
ID на сайта:
от
52 400
EUR
BGN

ЗА КОМПЛЕКСА

«Панорама парк» е израз на идеята ни за раздвижена жилищна сграда, развита във височина.

Благодарение на естествената денивелация на терена от повечето апартаменти се открива великолепна гледка към Варненския залив и панорамен изглед към града. Модерната архитектура съчетаваме с принципите на комфортното и функционално обитаване, носещи уют и спокойствие на съвременния градски човек.

Комплексът ще се състои от две жилищни сгради с по три входа. Строителството ще се реализира на два етапа. Етап 1 е с предвиден срок за въвеждане в експлоатация 30 март 2021 г.

ЛОКАЦИЯ

Комплексът е развит на площ от 11 дка в кв. „Бриз“, гр. Варна.  Местоположението е удобно, с бърз достъп до хипермаркети и търговски центрове. В близост до комплекса са разположени няколко училища, детски градини, университет и здравни заведения. Различни спортни занимания се предлагат в съседните мултифункционални зали и фитнеси. „Панорама парк” се намира на 5 минути пеша от обширна паркова зона и на 15 минути от Морската градина. Районът е с развита улична инфраструктура и отлично организиран градски транспорт.

„Панорама парк“ е комплекс от две свободно стоящи сгради, чиято ориентация е съобразена с най-благоприятните изложения – юг, изток и запад.

Архитектурната линия е изчистена. В общия обем са вписани раздвижени кубични форми и фасадни декоративни елементи. Цветовата палитра е решена в топли и хармонични земни тонове.

Фасадата е изцяло топлоизолирана с EPS 10 см и е с декоративна полимерна мазилка. Покривът е плосък, с паро- и топлоизолация. Общите части в сградата ще бъдат с настилка от полиран гранит, окачени тавани от гипсокартон, LED осветление с датчици за секторна работа, метални парапети по архитектурен детайл. За улесняване бързото придвижване на живущите, във всеки вход са предвидени по два асансьора за 8 лица на испанския производител „ORONA”.

За живущите в комплекса са осигурени велостоянки и паркоместа в обширен подземен паркинг на три нива.

Ситуирането на сградите е съобразено със съществуващата в югозападната част на имота висока дървесна растителност. Парковото пространство ще бъде допълнено от декоративно озеленяване, ще бъде оформена детска площадка и зона за релакс.

За чистотата, реда и спокойствието в „Панорама парк“ ще се грижи професионален домоуправител.

АПАРТАМЕНТИ

„Панорама парк“ предлага апартаменти с една, две и три спални, с площи от 65 до 220 кв.м, които удовлетворяват всички предпочитания. Просторни и светли дневни, с големи прозорци и хубава гледка. Обширни спални, ориентирани към тихо дворно пространство. Гардеробни и сервизни зони, осигуряващи достатъчно складова площ. Всички жилища ще бъдат завършени на шпакловка и замазка, с монтирани ключове и контакти, изводи за телефон, кабелна телевизия и интернет.

ВиК инсталациите са изградени съобразно проект, до нужните точки на тапа и с водомери с дистанционно отчитане. Предвидена е 5-камерна PVC дограма с цвят на профилите антрацит от външна страна и бял отвътре. Ще бъде изградена тръбна разводка за климатици с готовност за последващия им монтаж. Външните тела са изнесени в специално общо помещение. Домофонната инсталация ще бъде свързана към система „Смарт портиер“ с 24-часово видеонаблюдение, дистанционен контрол на достъпа и постоянна връзка с оператор. Предвижда се СОТ охрана на съоръженията по периметъра на комплекса и вътре в сградите.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram