bg

Зенит 3

България / Област Бургас / Бургас
35858
ID на сайта:
от
78 000
EUR
BGN

Резиденция *ЗЕНИТ 3* се намира в най-атрактивната и развиваща се част на ж.к.Славейков в гр.Бургас. Разположен между хотел „Мираж“ и спортна зала „Младост“, проектът има бърз и лесен достъп от бул.“Стефан Стамболов“, а в същото време е в непосредствена близост до парка, който предлага различни възможности за отдих и развлечение.

Проектът представлява смесена многофункционална сграда, състояща се от два 8-етажни жилищни блока и двуетажно свързващо застрояване между тях. Блок А ще бъде ориентиран към парка, а блок Б към бул.Стефан Стамболов. Общата разгъната застроена площ на обекта е близо 8 500 кв.м.

Резиденция *ЗЕНИТ 3* ще се състои от 57 апартамента /студиа, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти/ и 3 търговски обекта. Жилищата са проектирани с функционални разпределения, осигуряващи максимален комфорт на бъдещите си собственици.  Отличават се с просторни помещения с правилни форми.

Паркирането в сградата е обезпечено от закрити паркоместа разположени в подземен паркинг, достъпът до който е посредством рампа.

Всеки един от двата жилищни блока ще разполага с отделен вход и високоскоростен асансьор. Общите части на сградата традиционно ще бъдат луксозно завършени. Фасадата на резиденция *ЗЕНИТ 3* ще се отличава с модерен облик и ще допълва визията на завършената и вече въведена в експлоатация резиденция *ЗЕНИТ*. В по-голямата си част тя ще бъде с покритие от еталбонд или т.нар „дишаща фасада“, предпазваща сградата от конденз.

Начало на строителството: август 2020 г.

Край на строителството:  август 2022 г. 

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram