bg

Нов хотел 4 звезди със собствен СПА център

България / Област Добрич / Кранево
36724
ID на сайта:
2 700 000
EUR
BGN
17
Брой стаи
2085 м2
Площ
1
Етаж
5
Брой етажи

Новият хотела е построен през 2021 година. в село Кранево, известно с единствения ледников дворец в България (Черноморска ледена арена), както и два басейна с олимпийски размери

.Хотелът се намира на тиха улица, на 600м от морето. Масивната сграда на шест етажа има външна изолация, най-модерната централна климатична и отоплителна система, слънчеви панели, вентилация, подово отопление, в басейна и в центъра за релаксация - всичко това ви позволява да осигурите нужният комфорт за вашата почивка. Хотела работи целогодишно.Топълият басейн със солена вода 17,5mx6,5m замества плуването в морето през зимата, единствен в България.
Общата застроена площ на хотела е 2085кв.м. 17 просторни апартамента и студия са обзаведени с модерни скъпи мебели. Ресторанта е 140 кв. м с 60 места и две големи тераси за още 60-80 места, има lobby бар и детска стая. Кухнята е напълно оборудвана с професионални уреди, има специален асансьор за доставка на храна от кухнята, разположена на първия етаж, до ресторанта на втория етаж. Има стая за миене на съдове, както и перално помещение, където оборудването е професионално, италианско.

На приземния етаж има мениджърска стая, фризьорски салон и център за релаксация, където има две просторни съблекални, стая за процедури, салон за красота, стая за масаж, сауна, инфрачервена сауна, солна стая, стая за релакс и фитнес зала. На приземния етаж има и пицария за летния период. Има малък вътрешен двор за барбекю.

ID 6930
Сподели
Офис
к.к."Солнечный Берег", отель Авеню
Отговорен брокер
Екатерина Бурлака
ТЕЛ/VIBER
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram