bg

Двустаен в Свети Влас близо до морето**

България / Област Бургас / Свети Влас
37200
ID на сайта:
90 000
EUR
BGN
2
Брой стаи
85 м2
Площ
2
Етаж
5
Брой етажи

Продава се просторен двустаен апартамент в красив комплекс с мебели и уреди.
Апартаментите се намират в престижния квартал Марина Диневи в Свети Влас, само на 200 метра от морето.
Апартаментът се намира на 2-ри етаж с южно изложение, с изглед към басейна и зелен пейзаж. Входът е разположен от северната страна и има разположение на първия етаж поради особеностите на планинския терен. Площта на апартамента е 70м2 + тераса с площ 30м2. Апартаментите се състоят от просторен хол-кухня, спалня, баня с тоалетна и огромна тераса. Кухня-дневна и спалнята са климатизирани. Мебели и домакински уреди вече са включени в цената на имота.
Комплексът включва 20 апартамента. Жителите на комплекса са напълно свободни да ползват басейн с осветление, душ, шезлонги.
В близост до къщата има просторен паркинг, детска и спортна площадка, хранителни и стопански магазини, аптека, кафене и банкомати. Денонощен магазин за хранителни стоки се намира на 100 метра от комплекса. Също така на 100 метра има амфитеатър, православна църква, фитнес и масажен център. На 350 метра нагоре се простира планинска гора. Комплексът се намира в близост до центъра на развлекателния живот на Свети Влас, а именно на 5 минути пеша от крайбрежната алея и яхтеното пристанище Марина Диневи.
Районът Марина Диневи се счита за перлата на Черноморското крайбрежие на България и едно от най-популярните места за престижна публика. Колорит и умопомрачителна атмосфера на крайбрежната алея Марина Диневи създават ресторанти, модни бутици, казина, петзвезден хотел и акостирали яхти. Оборудвани с шезлонги и хамаци, плажовете на Марина Диневи ежедневно се почистват. Апартаментите са идеални както за семейна почивка, така и за постоянно пребиваване. За поддръжката на комплекса и прилежащата територия е определена фиксирана такса - 500€ годишно.

ID 7436
Сподели
Офис
г. Бургас, ЖК "Лазурь" №153, партер
Отговорен брокер
Виктория Искимжи
ТЕЛ/VIBER
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram