bg

KRAYMORIE VILLAS AND SUITES

България / Област Бургас / Бургас
38947
ID на сайта:
от
42 588
EUR
BGN

Представяме Ви новия  жилищен комплекс "KRAYMORIE VILLAS AND SUITES"! Жилищен комплекс "KRAYMORIE VILLAS AND SUITES" е позициониран на 50 метра от централния плаж, в старата част на  кв. Крайморие, гр. Бургас. Проектът включва 8 еднофамилни къщи на два етажа и една жилищна сграда на четири етажа и сутерен. Теренът е с голяма денивелация, което позволява гледка към морето от всеки един апартамент или къща. В близост има магазини, ресторанти и аптека, а централната улица на кв. Крайморие е само на 100 метра.

В жилищната сграда са предвидени едностайни, двустайни и тристайни апартаменти с МОРСКА ПАНОРАМА! Към партерните апартаменти, освен веранда има и прилежащо дворно място. Към сградата има надземни и подземни гаражи и паркоместа, разположени в сутерена. С цел намаляване на общите части са предвидени два входа на жилищната сграда – вход „А" и вход „Б" с два самостоятелни асансьора. За удобство на всички живущи асансьорите слизат до сутерена на жилищната сграда. Апартаментите са проектирани изцяло така, че да са насочени към морето. Големите стъклени прозорци и стъклени парапети допринасят за още по-добра видимост към морската шир. Архитектурата е съчетание на стъкло, камък и дърво, а основния акцент е върху зеленината. Планирано е стъпаловидно озеленяване на целия незастроен имот.

Двуетажните къщи с прилежащ двор и паркомясто са два типа и са разположени на метри от плажа. Общата квадратура на къща от архитектурен тип 1 е 177,86 кв.м., а на къща от архитектурен тип 2 е 189,23 кв.м, като дворът към всяка една от тях е с различни размери. На първия етаж е разположена дневна с кухненски бокс, тоалетна, складово/мокро помещение, веранда и помещение за инструменти, а на втория етаж - три спални, две бани/WC и тераса. Дворното пространство е между 86 – 168 кв.м., което ще може да се оползотвори по желание на клиента. В къщата има и комин, при желание за поставяне на камина. Апартаментите и къщите ще бъдат завършени  "на тапа".

Жилищният комплекс ще е БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА.

С възможност за закупуване на ПАРКОМЯСТО или ГАРАЖ!

Началото на строителните работи е предвидено за м.септември 2022 г., а срокът за изпълнение е 24 месеца.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram