bg

Форест Клуб

България / Област Варна / Варна
41091
ID на сайта:
от
50 206
EUR
BGN

Предлагаме Ви прекрасен нов проект в град Варна - комплекс Forest Club.

Комплексът  се намира до един от най-красивите курорти на Българско Черноморие – плаж Кабакум. Основното предимство на местоположението е близостта до морето. Само 15 минути пеша и сте на плажа. Комплексът се състои от голям парк с различни места за почивки: пейки, беседки и зони за барбекю. Любителите на релакса ще оценят зоната за йога и медитация. На територията има паркинги, модерни детски площадки, зони за барбекю, разходка и спорт. Всичко това е заобиколено от живописна природа в близост до морския бряг.

Forest Club е идеален както за лятна почивка, така и за целогодишно живеене.

Комплексът е от затворен тип със собствена инфраструктура, като: SPA център, целогодишно отворени басейни, барбекю зони, велоалеи, зелен парк с езеро и много други предимства, които правят Forest Club уникален. Концепцията му е обмислена до най-малкият детайл, затова Forest Club става не само идеално място за почивка, но и сигурна дългосрочна инвестиция.

Технически характеристики на ForestClub -  сградата е 6 етажна, стоманенобетона монолитна конструкция, Външни и преградни стени - тухли, прозорци – ПВЦ, фасада боядисана декоративна минерална мазилка, покрив – битумни керемиди с топло и хидроизолация, асансьор, централни комуникации: водоснабдяване, ток, канализация

 Обслужване и такси

Комплекс Forest Club ще осигури на собствениците на апартаменти професионално управление и поддръжка на общите части и територията от висококвалифицирани специалисти. Таксата за поддръжка включва всички текущи разходи, като: озеленяване, почистване на територията на комплекса, видеонаблюдение и други.

За продажба се предлагат комфортни апартаменти завършени до ключ и с обзавеждане в уникален комплекс Forest Club близо до плажа Златни Пясъци. Поради своето местоположение и развита инфраструктура, този имот е идеален както за лятна почивка, така и за целогодишно живеене.

Предлагаме изгодни условия за дългосрочно изплащане без оскъпяване за 24 месеца. Първоначалната вноска е от 30%.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram