bg

2-стаен апартамент с Изглед към морето!

България / Област Бургас / Слънчев бряг
43077
ID на сайта:
46 500
EUR
BGN
2
Брой стаи
60 м2
Площ
1
Етаж
4
Брой етажи

Представяме на вашето внимание уникална оферта - двустаен апартамент с невероятна гледка към морските простори, само на 3 километра от известния курорт Слънчев бряг. Този апартамент се намира на партерен етаж и е с обща площ от 60 кв.м. Освен това ще останете доволни от отличното разпределение на стаите - няма проходни стаи, което гарантира максимално уединение и комфорт.
Особено внимание заслужава просторната тераса, която предлага спираща дъха гледка към безкрайното синьо море, което ви позволява да се насладите на красиви залези и сутрешни изгреви по всяко време на годината.
Този апартамент се намира в целогодишен комплекс, където можете да се насладите на комфорт и лукс по всяко време на годината. Комплексът предлага на обитателите си достъп до два басейна за освежаващо плуване в горещите дни, както и уютен бар, където можете да се насладите на разхладителна напитка в компанията на приятели и съседи.
Не пропускайте възможността да станете собственик на този уникален дом, в който всеки ден ще бъде изпълнен с нови впечатления и емоции. Свържете се с нас сега, за да разберете повече и да резервирате своето място на брега на морето днес!

ID 14538
Сподели
Офис
г. Бургас, ЖК "Лазурь" №153, партер
Отговорен брокер
Мария Гуленко
ТЕЛ/VIBER
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram