bg

Грийн Форт Суитс

България / Област Бургас / Слънчев бряг
43453
ID на сайта:
от
61 500
EUR
BGN
Характеристики
Количество комнат
Площадь
Цена за м2
Студия
от 40м2
от 1530€
Двустайни
от 55м2
от 1530€
Тристайни
от 80м2
от 1530€
Конструктив дома
Этажность:
6
Конструктив:
Монолитно-каркасный кирпич
Межквартирные:
Кирпич
Состояние жилья
Окна:
Метало-пластиковый профиль
Инженерные системы
Лифт:
пасажирский
Безопасность:
круглогодичное видеонаблюдение и охрана
Паркинг:
около территории

Green Fort Suites е най-новият жилищен комплекс от разработчика на Fort Knox. Местоположението е обективно най-доброто по цялото черноморие на България. Елитен квартал на Слънчев бряг – “Зора”.
Красиви апартаменти в центъра на Българската Ривиера - целият залив на курорта Слънчев бряг е пред вас от Елените, до плажа Робинзон, след това до град Свети Влас и курорта Слънчев бряг, сливайки се с перлата на бряг - град музей Несебър.
Гарантирана морска панорама – местност Зора на лек хълм. В подножието на Стара планина - въздухът на най-голямата планинска верига в България лекува и възнаграждава с дълголетие. Морето нежно шумоли буквално под краката ви. Красива плажна ивица е на 1-2 минути пеша. Пясъчните плажове са широки 50 метра или повече - можете да се разходите по пясъчния бряг до стария град на Несебър. В близост се намира яхтено пристанище Марина Диневи, в непосредствена близост има ресторанти, супермаркети, аптеки, както и цялата инфраструктура на прекрасния град Свети Влас.
На десет минути с кола са шумните дискотеки на Слънчев бряг и яхтеното пристанище. На територията има паркинг за гости, включително паркоместа, които могат да бъдат закупени в собственост, надземни и подземни. Апартаменти с различни квадратури: едностайни апартаменти с площ от 40-60 кв.м., двустайни апартаменти с площ от 55-100 кв.м., тристайни апартаменти (апартаменти с две спални, повечето от които имат незабравим изглед към морето) - с площ от 80-110 кв.м. Уютен плувен басейн в центъра на просторен двор, детска площадка, голяма площ за озеленяване - цветни лехи, тревни площи.
На разположение на собствениците и гостите на комплекса има офис рецепция и 24-часова жива охрана. Търсите апартамент за постоянно пребиваване, за семейна почивка с деца, търсите апартамент в България за инвестиция или апартамент под наем? Green Fort Suite е най-добрият жилищен комплекс по Черноморието на България през 2025 г.!
 
Такса обслужване 15 евро на година с ДДС.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram