bg
ru
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Плаза" - нов имот в популярен район на Бургас

"Плаза" - нов имот в популярен район на Бургас

Резиденция Плаза се намира в квартал Изгрев на град Бургас. Сградата е на шест етажа, декорирана в меки бежови тонове с прилагане на изящни и модерни детайли. На партера е оборудван магазин, а съвсем наблизо има всички необходими търговски, развлекателни заведения, спирки на обществения транспорт и просторен парк. Локализиран на тихо и спокойно място сред природата, далеч от шума  и големи струпвания на туристи.

Двустайни и тристайни апартаменти ще осигурат комфорт и през лятото, и през зимата, благодарение на модерната система за климатизация и отопление. Колата може да се остави на паркинг близо до сградата или да се възползват от удобен подземен паркинг. Районът наоколо е озеленен, а от прозорците и балконите се открива красива панорамна гледка на живописния морски курорт. Намирайки се тук, можете да се потопите в един наистина европейски стил на живеене с повишен комфорт и удобства, обмислен до най-малки детайл.

Компания Premier Realty Master предлага да станете собственик на уютни апартаменти в резиденция "Плаза", което ще се превърне в успешна инвестиция. Ние сме готови да отворим за Вас света на недвижимите имоти.

Публикувано: 12.09.2019

Региони

Разположение