bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Плаза" - нов имот в популярен район на Бургас

"Плаза" - нов имот в популярен район на Бургас

Резиденция Плаза се намира в квартал Изгрев на град Бургас. Сградата е на шест етажа, декорирана в меки бежови тонове с прилагане на изящни и модерни детайли. На партера е оборудван магазин, а съвсем наблизо има всички необходими търговски, развлекателни заведения, спирки на обществения транспорт и просторен парк. Локализиран на тихо и спокойно място сред природата, далеч от шума  и големи струпвания на туристи.

Двустайни и тристайни апартаменти ще осигурат комфорт и през лятото, и през зимата, благодарение на модерната система за климатизация и отопление. Колата може да се остави на паркинг близо до сградата или да се възползват от удобен подземен паркинг. Районът наоколо е озеленен, а от прозорците и балконите се открива красива панорамна гледка на живописния морски курорт. Намирайки се тук, можете да се потопите в един наистина европейски стил на живеене с повишен комфорт и удобства, обмислен до най-малки детайл.

Компания Premier Realty Master предлага да станете собственик на уютни апартаменти в резиденция "Плаза", което ще се превърне в успешна инвестиция. Ние сме готови да отворим за Вас света на недвижимите имоти.

Публикувано: 12.09.2019

Региони

Разположение