bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Лазурен бряг" - висок жилищен комплекс в уникален стил

"Лазурен бряг" - висок жилищен комплекс в уникален стил

Несравнимият жилищен комплекс "Лазурен бряг" в град Бургас се намира в известния квартал Зорница. Съвсем наблизо е Морската градина, а от прозорците и балконите на сградата можете да се насладите на живописен залив и езеро.

Високата сграда е на 22 етажа и е проектирана в стил Ампир, повтаряйки очертанията на известни сгради от първата половина на 20 век. Тук са предвидени жилищни и търговски помещения. На купувачите са представени студия, както и апартаменти с една, две и три стаи. Тяхната площ е от 46 до 324 квадратни метра. Комплексът разполага с открит и подземен паркинг, панорамен ресторант, СПА център със закрит басейн, фитнес зала, супермаркет. До най-близкия плаж се стига само за 5 минути, а в близост има всичко, което може да се наложи жителите на съвременния град – магазини, ресторанти, жп и автогари, спирки на обществен транспорт, спортен комплекс.

Отлично местоположение, уникален дизайн, използването на материали с висока якост, затворена защитена територия-безспорни предимства на комплекс "Лазурен бряг". Това е модерно и комфортно жилище, създадено за истинските ценители на европейския начин на живот. Обърнете се към специалистите на Premier Realty Master и можете да закупите апартамент в живописно място на България на най-изгодна цена и в кратък срок.

Публикувано: 08.10.2020

Региони

Разположение