bg

Лазурен Бряг.

България / Област Бургас / Бургас
17191
ID на сайта:
от
135 000
EUR
BGN

Представяме на вашето внимание нов жилищен проект в гр. Бургас, който понастоящем няма аналози на южното Черноморие!

Елитната резиденция "Cote d'Azur" се намира в кв. Зорница, което е едно от най-предпочитаните места за живеене поради близостта до плажа и известната Морска градина, която е любимо място за почивка на гражданите и посетителите! Благодарение на това местоположение повечето от апартаментите ще открият луксозна предна и странична панорамна гледка към морето и езерото Атанасовско езеро! В рамките на няколко минути ще можете да се озовете не само на плажа и в Морската градина, но и в центъра на града. На 5 минути са хипер и супермаркети Metro, Liddle и големите търговски центрове Gallery and Plaza. В непосредствена близост има всичко необходимо за живеене и отдих, включително и медицински центрове, училища, детски градини, банки, музеи, театри, опера, магазини, ресторанти, барове и клубове.

Резиденция "Cote d'Azur" е не само отлично място! Архитектурният стил, в който ще бъде изпълнен проектът, прилича на най-добрите примери за московската архитектура. Резиденцията е мулти-етажна сграда - 22 етажа, който ще се намира 237 апартамента (започвайки от четвъртия етаж): студия, апартаменти с една, две и три спални, вариращи от 39 до 324 апартамента kv.m.Planirovki и общите части на внимателно обмислени, те са функционални и практични.

Необходима е необичайна височина на покрива на България от 3.20 м.

Резиденцията ще има подземно три нива (108 места) и наземен паркинг (36 места).

Сградата разполага с вътрешна инфраструктура (на първите три етажа на сградата) ще бъде създаден, която ще включва следните удобства: фоайе с рецепция, лоби бар, офиси, супермаркет, химическо чистене, панорамен ресторант с покрита тераса, СПА-център със закрит басейн, сауна парна баня, фитнес зала, гардеробна, стая за масаж и зона за релаксация. Предоставя се 24-часова охрана.

Оригиналното функционално решение е да осигури достъп до градината Primorsky и плажа с помощта на специално изграден пешеходен мост.

Апартаментите ще бъдат пуснати в експлоатация с висококачествени довършителни работи "на ключ": подови настилки - килим, паркет или плочки - по индивидуална поръчка; Тавани - боядисване и вградено осветление; стени - боядисване и тапети в пастелни цветове; баните са оборудвани с водопровод; осветителни устройства.

 Общите части ще бъдат завършени в най-висок клас: мрамор, килим, боядисване, тапети, картини и панорамни прозорци.

СЪОРЪЖЕНИЯ:

Вътрешен плувен басейн
Панорамен СПА център
Панорамен ресторант с тераса
Тренировъчна зала
супермаркет
Лоби бар с рецепция и лоби бар
Детски ъгъл
24-часова охрана и поддръжка

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram