bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Света София" - уникален луксозен жилищен комплекс близо до морето

"Света София" - уникален луксозен жилищен комплекс близо до морето

"Света София" е луксозен комплекс, разположен в град Созопол, само на 250 метра от плажа. Това е уникално пространство, потънало в зеленина и даващо атмосфера на тиха селска резиденция. Съчетанието на модерен стил и традиционна българска архитектура ни позволи да създадем неповторимо, качествено и комфортно жилище.

Комплексът се състои от шест четириетажни сгради. Той е проектиран така, че да осигурява на обитателите всички необходими условия за комфортен престой през цялата година. Тук е инсталирана най-новата система за отопление и климатизация, както и строителство с екологични материали с високо качество, коеито позволяват на сградата да поддържа оптимален микроклимат във всички помещения. Към всяка сграда  е осигурен индивидуален вход, както и всички корпуси са оборудвани с асансьори за лесно придвижване. Подземен паркинг за жителите и отделен паркинг за гостите ще помогне да се запази свободното пространство на местните жители. На територията има басейн с детска секция, фитнес център, СПА център, ресторант. Цялата необходима инфраструктура е на пешеходно разстояние, като самият жилищен комплекс се намира в тих и спокоен квартал. Тук можете да закупите едностаен, двустаен или тристаен апартамент с удобно разпределение на площ от 36 до 104 кв.м.

Premier Realty Master предлага уникална възможност за закупуване на жилище близо до морето в един от най-добрите курортни градове в България. Ние предлагаме пълна подкрепа при избора на обект, както и съдействие  за сключване на сделка при най-благоприятни условия.

Публикувано: 11.02.2021

Региони

Разположение