bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Акварел 2" - стилен имот в популярен квартал на Варна

"Акварел 2" - стилен имот в популярен квартал на Варна

Жилищен комплекс "Акварел 2" в град Варна се намира в популярния квартал Бриз, където са създадени всички условия за отдих и постоянно живеене. Съвсем наблизо се намира известният залив, а на обитателите на комплекса се открива невероятна гледка към брега и околностите.

Сградата се състои от четири етажа и е построена в модерен стил с екологични материали. Чистият въздух, лаконичността на архитектурата, просторната територия със сигурност ще харесат ценителите на уюта и спокойната атмосфера на курорта. Комплексът разполага с едностайни, двустайни и тристайни апартаменти с удобно разпределение. Тяхната площ е от 47 до 140 квадратни метра. На територията има оборудван паркинг от затворен тип, който ще позволи на собствениците на автомобили да оставят колите си в пълна безопасност. Дворът е затворен от външни лица, има детска площадка, места за отдих, паркова зона със стилен ландшафтен дизайн, алеи за разходки. Апартаментите са обзаведени с уютни модерни тераси, където можете да прекарате времето си, наслаждавайки се на тишината и комфорта. Благодарение на иновативната климатична и отоплителна система, в сградата винаги ще се поддържа оптимална температура по всяко време на годината. Това е красив, тих и модерен европейски жилищен комплекс, създаден по уникален проект за максимален комфорт на обитателите.

Компанията Premier Realty Master ще Ви помогне при закупуването на апартамент в комплекс "Акварел 2", който ще бъде печеливша инвестиция в бъдещето.

Публикувано: 14.01.2021

Региони

Разположение