bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Недвижими имоти в престижния район на популярния курорт - Rublevka 4

Недвижими имоти в престижния район на популярния курорт - Rublevka 4

"Рубльовка 4" - жилищен комплекс само на пет минути от центъра на град Варна. Той се намира в престижния и широко известен квартал Бриз, в близост до инфраструктурата, но в същото време, в тих район. Жителите винаги ще могат да се наслаждават на чистия въздух, докато пребивават тук, а морската природа ще бъде допълнително предимство. Наблизо има парк, делфинариум, множество места за отдих и развлечения.

Сградата се състои от шест етажа. Тя е направена в модерен стил с допълнение към традиционните декоративни елементи. Тук могат да бъдат закупени комфортни апартаменти с площ от 31 до 139 кв.м. Това са уютни и компетентно проектирани жилища, оборудвани с най-нови технологии. Благодарение на отоплителната и климатичната система, можете да пребивавате тук през цялата година. Използването на естествени материали позволява на сградата да бъде екологична и да поддържа оптимален микроклимат в помещенията. Асансьорът слиза в подземен паркинг, където можете да оставите колата в пълна безопасност. В двора до сградата може да се ползва и собствен паркинг. Затворената прилежаща територия е красиво озеленена. Има детска площадка, места за отдих с чадъри, засадени зелени площи.

Компанията Premier Realty Master представя най-добрите оферти за недвижими имоти в уютния жилищен комплекс "Рублевка 4". Ние ще Ви помогнем да изберете най-добрия вариант, както и да предложи изгодни условия при извършване на сделката.

Публикувано: 17.09.2020

Региони

Разположение