bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Blue Sky 2" - модерен имот в тих район на Варна

"Blue Sky 2" - модерен имот в тих район на Варна

Жилищен комплекс "Blue Sky 2" в град Варна – сграда с необичайна форма и дизайн. Тя е изградена в модерен стил с висококачествени екологични материали. Местоположение - в тих и уютен квартал Възраждане където винаги ще бъде спокойна атмосфера.

От прозорците, балконите и терасите се открива гледка към живописна хълмиста местност. Сградата се състои от четири етажа, като апартаментите на първия етаж са допълнени от класически английски дворове. За продажба се предлагат апартаменти с две спални, оборудвани по съвременни европейски технологии. 

Престоя е възможен през цялата година, защото климатичната и отоплителната система работи автономно. Подземният паркинг и паркингът за гости се охраняват и надеждно защитава превозните средства. 

Територия е озеленена, създавайки обстановка на тих европейски курортен кът, където се усеща морски бриз и липсва градска суета. Това е самото въплъщение на недвижими имоти на бъдещето-стилна, функционална и максимално удобна сграда, привличаща вниманието със своя нестандартен дизайн. 

Екипът на компанията Premier Realty Master е готов да окаже подкрепа при избора на жилище в жилищен комплекс "Blue Sky 2" и да осигури най-добрите условия за сключване на сделката.

Публикувано: 19.03.2020

Региони

Разположение