bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Тарсис" - уютно кътче до известния плаж в България

"Тарсис" - уютно кътче до известния плаж в България

Комплекс "Тарсис" се намира в тих квартал на популярния курорт Слънчев бряг, плаж Какао Бийч, който е един от най-известните сред туристите и местните жители само на 700 метра. Уютната атмосфера, парковата зона наблизо, тишината и липсата на пренаселеност създават всички необходими благоприятни условия както за отдих, така и за постоянно живеене.

Шестетажната сграда разполага с удобни студия, апартаменти с една, две спални, както и луксозно жилищно пространство. На закритата от външни лица територия има басейн с детска секция, бар, зона за отдих с шезлонги, собствен парк, Ресторант, Детска площадка, място за барбекю, СПА център, Салон за красота. На територията също така работят аниматори, с които децата ще могат да прекарат свободното си време. Уникално местоположение в тих район, чист въздух през цялата година, обширна инфраструктура в пешеходна достъпност-всичко това ще се превърне в предимство при избора на жилище в комплекс "Тарсис". Дизайнът в меки пастелни цветове и европейски дизайн създават атмосфера на средиземноморски курорт, където цари спокойствие и уют.

Premier Realty Master предлага най-изгодните условия при покупка на имот в България. Това е най-добрият начин да инвестирате средства и възможност да осъществите мечтата си.

Публикувано: 19.11.2020

Региони

Разположение