bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Тарсис" - уютно кътче до известния плаж в България

"Тарсис" - уютно кътче до известния плаж в България

Комплекс "Тарсис" се намира в тих квартал на популярния курорт Слънчев бряг, плаж Какао Бийч, който е един от най-известните сред туристите и местните жители само на 700 метра. Уютната атмосфера, парковата зона наблизо, тишината и липсата на пренаселеност създават всички необходими благоприятни условия както за отдих, така и за постоянно живеене.

Шестетажната сграда разполага с удобни студия, апартаменти с една, две спални, както и луксозно жилищно пространство. На закритата от външни лица територия има басейн с детска секция, бар, зона за отдих с шезлонги, собствен парк, Ресторант, Детска площадка, място за барбекю, СПА център, Салон за красота. На територията също така работят аниматори, с които децата ще могат да прекарат свободното си време. Уникално местоположение в тих район, чист въздух през цялата година, обширна инфраструктура в пешеходна достъпност-всичко това ще се превърне в предимство при избора на жилище в комплекс "Тарсис". Дизайнът в меки пастелни цветове и европейски дизайн създават атмосфера на средиземноморски курорт, където цари спокойствие и уют.

Premier Realty Master предлага най-изгодните условия при покупка на имот в България. Това е най-добрият начин да инвестирате средства и възможност да осъществите мечтата си.

Публикувано: 19.11.2020

Региони

Разположение