bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
За тези, които търсят нестандартни решения – комплекс Рич 2

За тези, които търсят нестандартни решения – комплекс Рич 2

Необичаен по форма и външен декор апарт-комплекс "Рич 2" се намира в един от най-предпочитаните райони на курорта Равда. Благодарение на интелигентно проектираната архитектурата на проекта, обитателите на всички апартаменти имат изглед към морето. Първа линия, категория 4*, просторна територия със собствена инфраструктура, опазване на околната среда и функционалност са основните предимства на комплекса, които привличат вниманието на потенциалните купувачи.

Тук можете да седнете удобно на басейна, или на тревата в една от беседките, докато се наслаждавате на чист морски въздух и живописна панорама. За собствениците на автомобили е оборудван  паркинг, който е под денонощна охрана. Намира се в централната част на селището, което ще позволи без проблеми да стигнете до популярните развлечения и места за отдих. В пеетажната сграда се предлагат за продажба двустайни апартаменти с площ от 61 до 73 кв. м. На територията на комплекса също така има ресторант,  магазин, кафене и фитнес-център.

Стилния атрактивен облик на комплекса със сигурност ще се превърне в желано място за живеене за тези, които ценят европейско качество. Екипът на компанията Premier Realty Master готов да Ви предложи най-добрите апартаменти в апарт-комплекс "Рич 2", откривайки нови аспекти на недвижими имоти в България.

Публикувано: 27.06.2019

Региони

Разположение