bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Тих кът на популярния курорт- " Риф-2"

Тих кът на популярния курорт- " Риф-2"

"Риф-2" е удобна и уютна жилищна сграда, разположена в популярния район на курорта Равда. Тихият и спокоен ъгъл, в който е построена къщата, ще обгради обитателите си с домашна атмосфера и чист въздух. Плажът е само на 250 метра. До центъра с многобройните си забавления можете лесно да се разходите пеша.

Сградата се състои от четири етажа и е направена в модерен стил в пастелни бежови тонове. Тук могат да бъдат закупени малки студия, както и двустайни и тристайни апартаменти със стилен дизайн и с удобни планировки. Техническото оборудване отговаря на всички европейски стандарти, благодарение на което в апартаментите ще се поддържа топлина през зимата и прохлада през лятото.

Тихите улички наблизо и наличието на цялата необходима инфраструктура ще бъдат допълнително предимство. Апартаментите са с изглед към морето или към вътрешен двор с басейн, което означава, че всички жители ще могат да се насладят на красивата гледка и тишината. Затворената територия ще даде всичко, което е необходимо всеки една незабравима почивка - басейн с детска секция, детска площадка, добре поддържани зони за отдих с чадъри и шезлонги, тревни площи и цветни лехи.

За собствениците на автомобили е осигурен паркинг. Денонощната охрана гарантира пълна безопасност. След като вече сте се свързали с компанията Premier Realty Master, можете да закупите апартаменти в сградата "Риф-2" на изгодни цени. Това ще бъде чудесна инвестиция в бъдещето.

Публикувано: 19.12.2019

Региони

Разположение