bg
ru
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Жилищна сграда "Екатерина" - недвижими имоти в сърцето на курорта

Жилищна сграда "Екатерина" - недвижими имоти в сърцето на курорта

Жилищната сграда Екатерина в град Черноморец е изпълнена в съвременен стил, съчетаващ европейските и българските традиции. Намира се в близост до центъра, в спокоен район, отдалечен от шума и суетата. Бежово-кафявите тонове, използването на елегантни декоративни елементи и необичайна форма му придават особена изтънченост.

На три етажа са разположени не само жилищни помещения, но и търговски – магазини заемат партерния етаж. Жителите на комплекса могат да ходят пеша до морето, защото разстоянието е само 250 метра. Двустайните апартаменти ще зарадват ценителите на комфорта и истинската уютна домашна атмосфера.

Те са напълно оборудвани, за да предоставят най-добрите условия в традициите на европейския курорт. Територията на сградата е затворена от външни лица и е защитена, има засадени дървета и павирани алеи за разходки. Просторната широка тераса разполага с уютни зони за отдих за цялото семейство. Това е добро място да се настаните в сянката на чадърите и да се насладите на красива гледка и чист въздух.

Служителите на Premier Realty Master са готови да Ви съдействат да изберете най-добрите предложения в един от най-известните български курорти. Сградата "Екатерина" ще бъде идеалният избор за тези, които търсят евтин апартамент в центъра и искат да получат пълен набор от комфортни условия.

Публикувано: 31.12.2019

Региони

Разположение