bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Вила Валенсиана" - елегантен жилищен комплекс в популярния курорт Равда

"Вила Валенсиана" - елегантен жилищен комплекс в популярния курорт Равда

"Вила Валенсиана" - елегантен и луксозен жилищен комплекс в Равда, в уютен и живописен квартал близо до морето. Разстоянието до плажа е само 400 метра, което означава, че всички жители ще се по крайбрежната алея и околностите, наслаждавайки се на морския въздух и красивата гледка. Центърът на града с обширната си инфраструктура също се намира в непосредствена близост.

Сградата се състои от четири етажа и представлява стилна лаконична сграда, декорирана в ярки жълти тонове. Тук са разположени 21 уютни апартамента с площ от 41 до 97 кв.м. Модерното техническо оборудване ви позволява да пребивавате в комплекса както през лятото, така и през зимата, усещайки комфортната атмосфера. Декоративните елементи в класически стил създават наистина европейски комфорт, а тихата обстановка ще се хареса на тези, които ценят спокойствието и липсата на пренаселеност. Територията е оградена и защитена от посещения на външни лица, а в близост има паркинг за обитателите на комплекса и техните гости.

С компанията Premier Realty Master можете без допълнителни притеснения да закупите уютен апартамент в жилищен комплекс "Вила Валенсиана", където компетентно се съчетават комфорт и функционалност. Това е отличен избор както за лятна почивка, така и за постоянен престой.

Публикувано: 13.01.2022

Региони

Разположение