bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
" Messembria Resort " - светъл комплекс от апартаменти в средиземноморски стил

" Messembria Resort " - светъл комплекс от апартаменти в средиземноморски стил

"Messembria Resort" е луксозен жилищен комплекс в популярния курорт Слънчев бряг. Той е изработен в средиземноморски стил, съчетаващ елегантността на формите и уютната домашна атмосфера. Разположен е в тих и спокоен квартал, далеч от шума и туристическата дейност, което ще позволи на жителите винаги да се чувстват уютно. В близост има супермаркет, спортен комплекс, стадион и паркова зона, а до плажа може да се стигне пеша.

Комплексът е просторна територия, която разполага с цялата необходима инфраструктура както за сезонна почивка, така и за постоянно живеене. На шест етажа са разположени апартаменти с различна площ и оформление. На купувачите се предлагат апартаменти с една или две спални, както и тераси и веранди. Паркоместата са под охрана и ще позволят на всички наематели и техните гости да паркират своите превозни средства. На територията има басейн, СПА център, фитнес зала, супермаркет, детска площадка, кафене, ресторант и дори параклис.

За закупуването на комфортен апартамент в жилищен комплекс "Messembria Resort" ще помогнат специалистите на компанията Premier Realty Master. Нашите сътрудници са готови да предложат най-добрите оферти, като се вземат предвид всички искания на бъдещите собственици, както и да помогнат в оформянето на сделката.

Публикувано: 27.01.2022

Региони

Разположение