bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
" Messembria Resort " - светъл комплекс от апартаменти в средиземноморски стил

" Messembria Resort " - светъл комплекс от апартаменти в средиземноморски стил

"Messembria Resort" е луксозен жилищен комплекс в популярния курорт Слънчев бряг. Той е изработен в средиземноморски стил, съчетаващ елегантността на формите и уютната домашна атмосфера. Разположен е в тих и спокоен квартал, далеч от шума и туристическата дейност, което ще позволи на жителите винаги да се чувстват уютно. В близост има супермаркет, спортен комплекс, стадион и паркова зона, а до плажа може да се стигне пеша.

Комплексът е просторна територия, която разполага с цялата необходима инфраструктура както за сезонна почивка, така и за постоянно живеене. На шест етажа са разположени апартаменти с различна площ и оформление. На купувачите се предлагат апартаменти с една или две спални, както и тераси и веранди. Паркоместата са под охрана и ще позволят на всички наематели и техните гости да паркират своите превозни средства. На територията има басейн, СПА център, фитнес зала, супермаркет, детска площадка, кафене, ресторант и дори параклис.

За закупуването на комфортен апартамент в жилищен комплекс "Messembria Resort" ще помогнат специалистите на компанията Premier Realty Master. Нашите сътрудници са готови да предложат най-добрите оферти, като се вземат предвид всички искания на бъдещите собственици, както и да помогнат в оформянето на сделката.

Публикувано: 27.01.2022

Региони

Разположение