bg
ru
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Сграда" Фамилия 3 " във Варна-стилен имот в престижен район

Сграда" Фамилия 3 " във Варна-стилен имот в престижен район

Жилищна сграда "Фамилия 3" в курорта Варна е компетентно съчетание на модерен стил и уютно семейно жилище. Сградата привлича вниманието със своята архитектурна форма и дизайн в светли и лимонови тонове. Той е продължение на цял жилищен квартал, където жителите са снабдени с широка територия и собствена инфраструктура. Намира се в добре поддържания квартал Победа създава удобства, тъй като жителите на квартала лесно могат да стигнат до центъра и местата за отдих.

Сградата се състои от десет етажа, в нея са разположени 59 апартамента. Тяхната площ е от 50 до 150 квадратни метра. Красива гледка от прозорци, балкони и тераси, с южно изложение, тишина и спокойна атмосфера наоколо – всичко това ще се хареса на потенциалните купувачи. Тук е удобно да пребивавате целогодишно, благодарение на модерното оборудване. На територията има всичко, от което се нуждаят жителите: гаражи, паркинг, магазин, места за отдих със зелени площи. Наблизо има училища, медицински заведения, спирки на обществения транспорт, супермаркети, развлекателни съоръжения.

Екипът на Premier Realty Master представя уютни и функционални апартаменти в сграда "Фамилия 3". Това може да бъде отлична инвестиция, а също така ще Ви позволи да получите стилни жилища в България на атрактивна стойност.

Публикувано: 23.07.2020

Региони

Разположение