bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
Готов бизнес в България
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
2
...
4

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Готов бизнес в България

Към днешна дата мнозина се стремят да отворят собствен бизнес и да работят за себе си. Първо, това е много по-изгодно, защото можете да контролирате собствения си доход. На второ място, можете да работите  това, което ви харесва. Трето, над главата не е шефът, с който не винаги може да имате късмет.

Много е трудно да започнете бизнес, когато нямате опит или познания. За да оцелеете вначалото, трябва да са обединят много фактори. Обаче в началото, можете да си купите съществуващ бизнес. По този начин можете да добиете опит  и да разберете как работи механизмът, за да го приложите в бъдеще.

Предимства на готовия бизнес и условията за неговото успешно ръководене

Сега много са готови да купят готов бизнес в България. На първо място, това е европейска страна, в която са концентрирани много обещаващи възможности. Съществува и по-лоялно законодателство, особено по отношение на данъчното облагане.

Бизнесът в България привлича внимание за сметка на финансовата страна на проблема. Тук можете да намерите изгодно предложение, което ще струва доста евтино, но в същото време ще донесе достоен доход в бъдеще. Разбира се, за успешното провеждане на собствен бизнес се нуждаете от определени условия, като например:

• липса на големи дългове;

• наличие на търговски недвижими имоти (офис, магазин и др.);

• способност да "се върти" в бизнес сферата;

• наличие на компетентен екип от специалисти;

• познаване на съществуващото законодателство и др.

Цената на готовия бизнес може да бъде различна, но резултатът, който в крайна сметка получава новият собственик, зависи изцяло от него. Като правило компетентен и талантлив бизнесмен може дори да превърне напълно безнадежден бизнес в много изгоден бизнес.

Процес на  покупка

Можете да си купите готови фирми в България самостоятелно. За да направите това, е необходимо да наблюдавате настоящите предложения във всички източници, самостоятелно да се свържете с продавачите и да разберете подробностите. Това може да отнеме много време, а освен това ще трябва да отделите доста усилия.

Продажбата се извършва сега по различни начини, но тъй като това не е евтина сделка, можете да загубите значителна сума. За да се защитите, по-добре е да потърсите помощ от компетентен специалист.

Компанията Premier Realty Master помага да се купуват търговски недвижими имоти, включително и готов бизнес. Нейната база се състои от редица подходящи предложения, на различни цени и при различни условия.

С тяхната  помощ покупката се прави много по-бързо и по-безопасно. Специалистите най-напред съветват за всички тънкости на процеса. Тогава те съставят списък с характеристики, които купувачът изисква от бъдещия обект и търсенето започва.

След като бъде избран обектът, се извършва документално оформяне на сделката по покупко-продажба, както и правна помощ. В допълнение към самото придобиване компанията също така подпомага получаването на разрешение за пребиваване за чуждестранни граждани.

Premier Realty Master помага не само да купувате недвижим имот, но и да го продадете изгодно. Под контрола й е направено правилно предложение, цената е зададена и купувачът е избран. В този процес клиентът получава пълна консултация по всички важни въпроси.

Не се ангажирайте сами с това, което може да бъде възложено на професионалист. Това ще ви спести пари и време. Освен това, ако едно лице не е професионален адвокат, тогава ще му е трудно да разбере тънкостите на сегашното българско законодателство. Специалистите на Premier Realty Master имат необходимите знания и дългогодишен опит в тази област.

  Facebook
  Twitter
  YouTube