bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
Недвижим имот в Завет

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Недвижим имот в Завет

Наскоро сред сънародниците ни стана широко разпространено инвестирането на натрупаните средства в недвижимите имоти. Тези операции придобиват популярност не само благодарение на възможността да придобият качествено жилищно пространство в държава с висок жизнен стандарт, но и да получат изгода от такава операция. Обектите на недвижимите имоти могат да бъдат отдавани под наем или препродадени, което ще донесе приходи. Чуждестранните инвеститори могат да получат разрешение за пребиваване или дългосрочна виза, ако закупят имот за определена сума. Покупката на апартаменти в България е достъпна опция. Страната привлича с естествените си богатства, комфортен климат и гостоприемството на населението. Днес инфраструктурата се развива активно, изграждат се нови съоръжения, територията се модернизира.

Плюсове на крайградски жилища

Някои предпочитат да купят помещения далеч от шумни курорти и голяма тълпа от туристи. В малките населени места покупката ви позволява да спестите  при наличието на всички необходими условия. На североизток в област Разград се намира градът Завет. Благодарение на чистата екология, зелени площи и разположението далеч от шума и суетата на мегаполисите, настаняване и отдих тук ще бъдат благоприятни, особено за семейства с деца и възрастни хора. За купуването на жилища в Завет се предлагат различни типове:

• апартамент;

• Къща;

• Вила;

• таунхаус;

• парцел;

• Нежилищни помещения.

Изборът зависи от материалните възможности на купувача и неговите желания. Новите сгради са с високо качество и комфорт. Продажбата на вторичен фонд ви позволява да харчите по-малко и да си осигурите необходимите удобства.

Да закупите имот в Завет ще ви помогне компания Premier Realty Master. Всеки клиент получава пълна подкрепа от професионалистите, които ви консултират по важни правни въпроси.

  Facebook
  Twitter
  YouTube