bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижими имоти в област София

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Жилищата в чужбина днес е са от голямо търсене. Обръщайки се в надеждна агенция, бързо можете да станете собственик на апартаменти на уютно място без значителни разходи. Това е перспективата за намиране на пространство за постоянно пребиваване или почивка, както и успешно инвестиране.

България спечели особена популярност сред нашите граждани. Тя се намира край брега на Черно море и е заобиколен от Стара планина. Развитието на туризма и озеленяването се извършват бързо. Цената на недвижимите имоти остава най-приемлива в Европа, което увеличава интереса на купувачите.

Сред възможностите за закупуване на квадратни метри са широко разпространени:

  • къщи;
  • апартаменти;
  • вили;
  • мезонети;
  • таунхауси;
  • нежилищни и търговски помещения.

Инвестиране в недвижими имоти в област София

Софийската област (България) се намира на запад и се отличава с административния си център - столицата София. Това е регион, в който бизнесът се развива активно, изграждат се нови сгради за различни цели. Строителите се ръководят от постиженията на европейските колеги, което позволява да се реализират висококачествени проекти. Имотът в Софийска област варира в цената и степента на престиж. Продажбата на къщи е по-търсена в провинцията.

Компанията Premier Realty Master предлага бързо и благоприятно закупуване на недвижими имоти в София. Квалифицираните специалисти са готови да предоставят подкрепа на всички етапи от сделката, като са запознати с голямата база от съобщения. Индивидуалният подход, изгодните условия и грамотността на служителите ще бъдат ключът към вземането на правилното решение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram