bg

Резиденция \"Зенит 2\"

България / Област Бургас / Бургас
19191
ID на сайта:
от
39 000
EUR
BGN
2
Брой стаи
60 м2
Площ
7
Брой етажи

Резиденция *ЗЕНИТ 2* се намира в най-атрактивния и бързоразвиващ се район на гр.Бургас - ж.к.Славейков. Разположен до II-ро РПУ и бл.52, проектът има бърз и лесен достъп от бул.“Проф. Яким Якимов“, но също така и от бул. „Стефан Стамболов“ и вътрешността на комплекса. В  непосредствена близост се намират училища и детски градини, автобусни спирки, магазини, аптеки и заведения, недалеч е и парк „Славейков“, който предлага различни възможности за отдих и развлечение.

Резиденция *ЗЕНИТ 2* ще бъде жилищна сграда с обслужващ партер и подземен гараж. Сградата ще бъде с един вход и ще разполага със сутерен, партер и седем жилищни етажа, съответно ще е оборудвана и с два високоскоростни асансьора. За проекта е характерно разположението в парцела – сградата ще има 4 фасади, което дава възможност за проектиране на разнообразни планировки на апартаментите и им гарантира много светлина.

Със застроена площ от над 4700 кв.м. Резиденция *ЗЕНИТ 2* ще бъде един от най-амбициозните проекти в района. В нея ще бъдат разположени 47 апартамента – двустайни и тристайни -  проектирани с функционални разпределения и просторни помещения. На партера са предвидени 2 магазина за промишлени стоки.  Паркирането в сградата е обезпечено от 11 открити наземни паркоместа, 10 партерни гаража и закрит подземен паркинг с 32 паркоместа, до който се стига посредством рампа.

Предвидено е сградата да се изпълни със стомaнобетонна носеща конструкция. Традиционно при строителството ще бъдат използвани съвременни технологии и материали с най-високо качество на водещи производители в бранша:

 v  Тухлена зидария    – Wienerberger, Австрия.

v  Топлоизолация      – Weber, Австрия.

v  Хидроизолация      – Icopal, Германия.

v  Вътрешни гипсови мазилки – Knauf, Германия.

v  Дограма –  петкамерна, с високо-енергийни стъкла, механизми за двустранно отваряне, немски обков.

Общите части на сградата ще бъдат луксозно завършени.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram