bg

Резиденция \"Зенит 2\"

България / Област Бургас / Бургас
19191
ID на сайта:
от
39 000
EUR
BGN
2
Брой стаи
60 м2
Площ
7
Брой етажи

Резиденция *ЗЕНИТ 2* се намира в най-атрактивния и бързоразвиващ се район на гр.Бургас - ж.к.Славейков. Разположен до II-ро РПУ и бл.52, проектът има бърз и лесен достъп от бул.“Проф. Яким Якимов“, но също така и от бул. „Стефан Стамболов“ и вътрешността на комплекса. В  непосредствена близост се намират училища и детски градини, автобусни спирки, магазини, аптеки и заведения, недалеч е и парк „Славейков“, който предлага различни възможности за отдих и развлечение.

Резиденция *ЗЕНИТ 2* ще бъде жилищна сграда с обслужващ партер и подземен гараж. Сградата ще бъде с един вход и ще разполага със сутерен, партер и седем жилищни етажа, съответно ще е оборудвана и с два високоскоростни асансьора. За проекта е характерно разположението в парцела – сградата ще има 4 фасади, което дава възможност за проектиране на разнообразни планировки на апартаментите и им гарантира много светлина.

Със застроена площ от над 4700 кв.м. Резиденция *ЗЕНИТ 2* ще бъде един от най-амбициозните проекти в района. В нея ще бъдат разположени 47 апартамента – двустайни и тристайни -  проектирани с функционални разпределения и просторни помещения. На партера са предвидени 2 магазина за промишлени стоки.  Паркирането в сградата е обезпечено от 11 открити наземни паркоместа, 10 партерни гаража и закрит подземен паркинг с 32 паркоместа, до който се стига посредством рампа.

Предвидено е сградата да се изпълни със стомaнобетонна носеща конструкция. Традиционно при строителството ще бъдат използвани съвременни технологии и материали с най-високо качество на водещи производители в бранша:

 v  Тухлена зидария    – Wienerberger, Австрия.

v  Топлоизолация      – Weber, Австрия.

v  Хидроизолация      – Icopal, Германия.

v  Вътрешни гипсови мазилки – Knauf, Германия.

v  Дограма –  петкамерна, с високо-енергийни стъкла, механизми за двустранно отваряне, немски обков.

Общите части на сградата ще бъдат луксозно завършени.

Сподели
Офис
Отговорен брокер
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Twitter
  YouTube
  Telegram