bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижими имоти в селата

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Продажбата на  недвижими имоти в чужбина винаги е имала голям интерес.  Подобни операции Ви позволяват  да си закупите  добър имот  в държава с високо ниво на живот, за да останете за постоянно живеене, или почивка  или за инвестиция. България (Bulgaria) заема високи позиции сред съгражданите ни по въпросите за закупуване на апартаменти. България се различава с  благоприятен и мек климат, славянски манталитет, бързо економическо развитие, а също така и низките цени на имотите.

Недвижими имоти в селатаНе всички разполагат със значителни суми за покупка на имот в града, имотите в селата също са доста търсени. Тези имоти са по-евтини, при това отговарят на всички изисквания за комфорт  и особено се  ценят от  любителите  на спокойствието и отдалечеността от шума на мегаполисите. Сред всички  варианти  се търсят:

  • апартаменти;
  • къщи;
  • таунхауси;
  • вили;
  • парцели;
  • търговски  помещения.

Предимствата на  имотите в селата

Най-често се търсят къщи в селата, чиято цена на пазара на имотите е  приемлива. В зависимост от пожеланията, има голям избор край морето, в планините, наблизо до големите  градове и на далечно растояние от тях. По-старите къщи  в селата помагат да пестите, а новото строителство отговаря на  високите европейски стандарти.

Най-добрите имоти в селата  в България са представени от  компания Premier Realty Master. Специалистите са  професионалисти и индивидуално подхождат към всеки  клиент, съпровождайки в процеса на избора и сключването на  сделка. С нас е  България и живота в нея ще стане по- близък, а изгодните  условия гарантират по-бързото приемане на решение за преместването.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram