bg

Комплекс VISTA MARINA Варна!

България / Област Варна / Варна
17422
ID на сайта:
от
55 000
EUR
BGN
4
Брой стаи
97 м2
Площ
2
Брой етажи

В околностите на генерал Кантарджиев има много гроздови масиви, от които се произвежда добро вино. Гледката към морето е невероятна. Има много туристи, които се занимават със селски туризъм и посещават селото. Районът "Батова", представляващ гората, осигурява прекрасна гледка към морето и има няколко туристически бази за отдих. Всяка година се организират селски панаири в района, които събират хора от целия регион. Природен парк "Побити камъни" - защитена зона от каменни колони с височина 10 метра, с гъсти и кухи цилиндри, пресечени конуси, като с различни форми на скални блокове и множество каменни късове разпилени по целия целия парк. Селищата Долише, Орешак, Куманово и Генерал Кантарджиево развиват ловен туризъм.
Много чужденци (предимно англичани) купуват къщи в селото, които използват за отмора и постоянен престой. Климатът и близостта на селото до морските курорти го превръщат в предпочитана дестинация.

Виста Марина луксозен комплекс, който се намира само на 3 км от плажа, на 4 км от центъра на комплекс "Албена" и на 18 км северно от град Варна - .. Най-големият град на българското Черноморие с международно летище и редовни полети до и от в много европейски градове.
Комплексът е тих и удобен жилищен комплекс с красива морска панорама, състоящ се от 16 самостоятелни, функционални и комфортни къщи с площ от 97 кв.м до 117 кв.м. От всички къщи има прекрасна панорама към морето, курорта Албена и селото. Кранево.
 Разположен е в близост до уютни автентични ресторанти и модерни нощни клубове в курорта Албена и курорта Златни пясъци, познат с голямото разнообразие от забавления и динамичен нощен живот.
Комплексът е шикозен комплекс с модерна архитектура и красив дизайн. Той предлага всички видове съвременни удобства, комбинация от отлично местоположение и възможности за приятна и забавна почивка.
Проектът
Съоръжения на комплекса:
• 16 къщи със собствен паркинг за автомобили
• Ресторант
• Басейн
• 24-часова охрана
• Поддръжка на зелени площи, плувен басейн, външно осветление (срещу допълнително заплащане)

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram