bg

Акварел 2

България / Област Варна / Варна
17425
ID на сайта:
от
39 990
USD
EUR
BGN
RUB
2
Брой стаи
49 м2
Площ
4
Брой етажи

Представяме на вашето внимание апартаменти в жилищен комплекс "Акварел 2" - най-новият проект на компанията, разположен в местността "Свети Никола". Основната идея е модерният начин на живот, създаден в комплекса, като симбиоза между функционалната архитектура, модерния дизайн и екологичната обстановка.
Основните предимства на проекта са красива гледка към Варненския залив, зелени площи, околности, одобрено качество на строителството и довършителни работи.
Наблизо има много автобусни спирки, учебни заведения, детски градини (в Чайка), търговски център и супермаркет (парк Пикадили), магазини и ресторанти. За лесен достъп до централната зона на града, бързо движение и липса на задръствания, помагаме на местоположението на главните булеварди "Княз Борис I" и "Васил Левски".
Комплексът "Акварел 2" се намира на парцел от 3000 квадратни метра, от които само 1/3 ще бъде изграден. Сградата е четириетажна, с обща застроена площ от 5 200 кв.м. и се състои от две  тела с основна ориентация на югоизток.
Парцелът е наклонен към морето, липсата на възможност за построяване на други сгради пред сградата, дават условия за добра видимост от повечето апартаменти към Варненския залив.
Сградата разполага с 56 апартамента с една, две и три спални с площ от 47 до 140 кв.м. Апартаментите се предлагат с инсталирана климатична мулти-сплит система, домофонна система, входни врати.
В комплекса "Акварел 2" има 64 открити и закрити паркоместа.
Комплексът е от затворен тип с контрол на достъпа, гарантиращ спокойствие на живущите. Услугите за поддръжка включват ежедневно почистване на общите части на сградата, поддръжка на зелени площи, домофонна система, видеонаблюдение в комплекса, асансьори и 24-часова охрана.

Строителната компания предлага на своите клиенти цялостно довършване на недвижими имоти, както и интериорен дизайн, обзавеждане и оборудване до ключ. Тук можете да видите снимки на мебели и оборудване, направени от компанията за своите клиенти.

Такса поддръжка: 7 евро / м2 годишно.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Twitter
  YouTube
  Telegram