bg

Акварел 3

България / Област Варна / Варна
17426
ID на сайта:
от
49 990
EUR
BGN
2
Брой стаи
69 м2
Площ
4
Брой етажи

Мечтата на градски човек да живее в синхрон с природата вече може да се осъществи!

Комплекс "Акварел 3", който се намира в района на "Свети Никола", в непосредствена близост до комплекс "Акварел 2" и " Акварел 1" - Ние ви представяме най-подходящия проект във Варна . Общото между всички сгради е удобната среда, в която ще живеят собствениците на апартаменти: богато озеленяване, зони за спорт и развлечения, детски площадки. Комплексът "Акварел 3" се състои от три нискоетажни сгради с четири входа. 118 жилищни апартамента с площ от 57 до 157 кв.м. За тези, които живеят в комплекса, се предвижда открит и закрит паркинг.

В една от сградите има закрит плувен басейн с размери от 4.70 до 14.00 м. Тази зона е естествено осветена през английския двор на изток. В съседство има фитнес център и сауна. В комплекса "Акварел 3" има няколко закрити помещения - зала за тенис на маса, игрална зала за деца и голяма детска площадка в двора.

   Всички апартаменти в комплекса "Акварел 3" се предават съгласно българския държавен стандарт, като по този начин се предоставя прекрасна възможност на клиентите им да завършат апартамента по свое желание. Всеки апартамент е с климатик, домофонна система, оптични връзки - интернет и телевизор, блиндирана входна врата. Инсталирана PVC дограма, фасадата на сградата е топлоизолирана.

Комплексът "Акварел 3" е проектиран по такъв начин, че да се вмества в съществуващите дървета и зелени площи. Площта между сградите ще бъде украсена с клинкер, камък, дърво и водни ефекти. Свежият въздух и спокойствието на района са високо ценени от всеки жител на Варна. Собствениците на апартаменти в "Акварел 3" ще имат възможност да се отпуснете в природата и да се насладите на комфорта на домовете си, е само на петнадесет минути път с кола от центъра на Варна и на десет минути пеша от плажа. В близост се намират училища, търговски център, магазини, ресторанти.

Комплекс "Акварел 3" от затворен тип с контрол на достъпа. Услугата включва почистване на територията и общите части на сградата, озеленяване, видеонаблюдение, денонощна охрана и консиерж услуги.

Строителната компания предлага на своите клиенти цялостно довършване на недвижими имоти, както и интериорен дизайн, обзавеждане и оборудване до ключ. Тук можете да видите снимки на мебели и оборудване, направени от компанията за своите клиенти.

Таксата за поддръжка е 8 евро / м2 годишно.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram