bg

Красна Поляна

България / Област Софийска / София
17617
ID на сайта:
от
46 900
EUR
BGN
2
Брой стаи
72 м2
Площ
7
Брой етажи

Нова жилищна сграда за постоянно пребиваване в София ..

Жилищната къща Красна Поляна се намира в тих и спокоен район на столицата Красно село. Има апартаменти с една и две спални.

Седем етажна жилищна сграда се състои от 26 апартамента. От прозорците можете да видите панорама на града. Има подземен паркинг и гаражи. Територията на къщата е оградена и озеленена. Инвеститорът на проекта използва само висококачествени материали. Немски профили са инсталирани, испански тих асансьор.

Апартаментите  и общите части на сградата ще бъдат завършени "до ключ".

В непосредствена близост има необходимата градска инфраструктура. В района има голям брой супермаркети, градски транспорт, училища, градини, ресторанти.

София е най-старият град в Европа и столицата на България. Основните забележителности са паркове, храмове, древни сгради и исторически паметници. Разхождайки се по улиците със сигурност ще намерите нещо интересно, достойно за вашето внимание. Главният парк на града е Националният парк Витоша. На пръв поглед Витоша омагьосва и предизвиква най-треперещите чувства и се изкачва на върха на кабинковия лифт, а мнозина дори преследват духа.

Завършване на обекта: май 2017 г.

Сподели
Офис
Отговорен брокер
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Twitter
  YouTube
  Telegram