bg

Две къщи с басейн, собствен водоизточник и двор 11000 кв.м в ЕКО село.

България / Област Варна /
35613
ID на сайта:
249 000
USD
EUR
BGN
RUB
8
Брой стаи
575 м2
Площ
2
Брой етажи

Имота се намира в красиво и чисто място. Село Сладка вода се използва като вилна зона. Намира се в източните склонове на Стара планина, в община Дългопол. До Варна - 75 км., до Бургас - 85 км. До плажа на Шкорпиловци - 56 км.
Имота е 11 декара с две къщи и басейн. Голямата къща е завършена 2011 година, с разгъната площ 575 кв.м. Разполага с 6 спални, офис - 40 кв.м ,4 бани и още една тоалетна. Има зона за релакс, с джакузи и сауна, отделно перално помещение и две складови помещения Дневната е 64 кв.м с кухня, трапезария, голям хол с камина. Използвани са висококачествени материали, плътни тухли, дъб, италианска керамика и санитария, дограмата е от дъб с аргонов стъклопакет. Отоплението е локално парно от камина с водна риза. Изградена е дефектотокова защита за ел. инсталацията и изводи за генератор.
Лятната къща - 213 кв.м е построена изцяло от камък, тухла и дърво- дъб. Има две спални с баня, голяма дневна с веранда и 90 кв.м навес с огнище и пещ.
Изключително богатство е водата в имота, от сондаж с дълбочина 66м. – питейна -минерална.
Басейна e 100 куб.м. с горен преливник, филтърно и компесаторен резервоар, дълбочина 150 см. подходящ за плуване, има и детска част.
Къщи е свързани с интернет и Булсатком.

ID 5784
Сподели
Офис
к.к."Солнечный Берег", отель Авеню
Отговорен брокер
Ирина Михайлова
ТЕЛ/VIBER
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Twitter
  YouTube