bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Результат на търсенето

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Българските курорти отдавна са извоювавали популярността си, как-то  у местните жители, така и при чужденците. Возможността всяка сутрин да се събуждате от шума на морските вълни и всяка вечер да гледате  великолепен залез над морето, привнася ярки моменти в ежедневния ни живот. Недвижимите имоти  в България край морето Ви позволява да се  насладите от всички предимства на черноморския климат.

Покупка на имоти

Недвижими имоти край моретоПокупката на жилищна площ  към  всичко останало  се явява изгодна финансова  инвестиция. С течение на  времето  имотите край  морето  могат да се продадат по-скъпо  или да се отдават под наем през  сезона.

За да не се занимавате дълго с търсетето и чуденето кака става сделката,  най-добре да се доверите на  специалистите. Освен това, помощта у  можете да закупите евтино объект, който Ви е харесал. Обращайте се към специалистите на  Premier Realty Master, които Ви предлагат следните  услуги:

  • Търсене на  подходящо вариант,
  • съпровождане в процеса на оформянето на  сделката покупка-продажба,
  • консултации по всички  важни моменти,
  • юридическа помощ и т.н.
  • С тяхната  помощ  всеки един може да  стане собственик на апартамент на морето.

Реализация на обектите

Собствен имот в България е не само  отличен избор за  собствения комфорт, а също така и скъпоценна стока, която може да се реализира с изгода. Разбира се, нужно е умение за да се направи това, и да се ключи сделка  на изгодни условия. Продажба на къщи, апартаменти и и други имоти  не е лесна задача за начинаещи.

По въпросите за обекти  недвижими имоти най-добре е да се въсползвате от помощта на  Premier Realty Master. Техните  специалисти  знаят как-то  имотите ново строителство, директно от строител,  така и имотите на вторичния пазар в България, и затова ще Ви подскажат, на какво трябва да се обърне  внимание. Те ще Ви помогнат  да продадете  обект в центъра на  града, в края на квартала или на брега на морето.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram