bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Результат на търсенето

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Днес не е проблем да закупите недвижим имот в чужбина. Агенциите за недвижими имоти осигуряват бързи и сигурни сделки. Това открива голяма перспектива да си осигурите собствено жизнено пространство, за почивка или за инвестиция. България е особено популярна сред нашите граждани. Измива се от Черно море и е заобиколен от Стара планина, което създава благоприятна екология. Разликата се наблюдава и в ниските цени на недвижимите имоти, което стана допълнителен стимул.

Сред предложените варианти са:

  • апартамент;
  • къщи;
  • вили;
  • таунхауси;
  • търговски и нежилищни съоръжения.

Жилища в планинските райони на България и техните предимства

Планините на България - място, където туристите предпочитат да организират добра почивка през зимата. Известните ски курорти развиват своята инфраструктура и всяка година все повече отговарят на европейските стандарти. Жилищните комплекси са заобиколени от озеленен район, където има детски и спортни площадки, зони за отдих, магазини и ресторанти. В туристическия сезон се търсят апартаменти под наем, което може да донесе доходи на собствениците. Всеки планински обект е в уникален район, който позволява на клиентите да избират най-подходящия. Вторичният имот в планината е по-евтин, характеристиките му са по-ниски от новите сгради, но много сгради се предлагат за продажба в отлично състояние.

Най-добрият имот в България в планините е представен от Premier Realty Master. Компанията Premier Realty Master е готова да осигури подкрепа и съпровод на всички, които се интересуват от недвижими имоти в България. Индивидуалният подход към клиентите, най-добрите оферти , внимателното  отношение към  всички заявки- са нашите предимства. 

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram