bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
Недвижим имот в Ален Мак

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Недвижим имот в Ален Мак

Имоти в Ален Мак„Ален мак“ е морски курорт в район Приморски на община Варна, разположен северно от Слънчев ден в близост до Златни пясъци. Разполага с 3 км плажна ивица.  Този курорт привлича много хора, които искат да прекарат лятната си почивка на плажа. Местната атмосфера е толкова очарователна, че някои хора предпочитат да останат тук завинаги. Недвижимите имоти в Ален Мак са представени от оригинални сгради,които разполагат с отлични условия за живот.

Придобиване на жилища

Недвижимия имот в курорта Ален Мак може да Ви послужи както  за живеене, така и за отдаване под наем.  През летния период е възможно да имате допълнителен доход  от наемите. Най-често се закупуват апартаменти край морето. Те имат следните предимства:

  • красива гледка, особено когато от прозорците има панорама море;
  • студен морски бриз;
  • разстояние до плажа;
  • относително уединение и др.

Да закупите къща в Ален Мак на най-добра цена ще Ви помогне компанията Premier Realty Master. В базата на компанията има много интересни оферти.

Реализация на жилищно пространство

Всеки жилищен район предлага чудесни недвижими имоти. Тъй като търсенето  е много голямо, предлагането се стреми да го препокрие. Цената варира в зависимост от редица фактори, които от самото начало трябва да бъдат взети предвид.

Винаги ще се намерят желаещи  да закупят имот,  стига да знаят как да го направят  грамотно. С продажбата на недвижим имот ще Ви помогне компанията Premier Realty Master. Специалистите ще ви кажат реалната цена, как да напишете обявата и т.н.

  Facebook
  Twitter
  YouTube