bg

Студио в старата част на Варна*

България / Област Варна / Евксиноград
19183
ID на сайта:
42 000
USD
EUR
BGN
RUB
1
Брой стаи
50 м2
Площ
2
Етаж
4
Брой етажи

Предлагаме на вашето внимание голямо студио с площ от 50 м2, завършено в ключ в един от най-добрите райони на Варна.

Основните предимства на комплекса са:
- Удобно разположение на комплекса в близост до морето, паркове, термални извори и всички удобства на града от автобусни спирки, ресторанти, магазини, хотели, банки и др.
- Възможност за сезонно и целогодишно живеене.
- По-близо до центъра на Варна и летището във Варна.

Представяме на вашето внимание комплекс, който ви дава възможност да живеете в най-добрия жилищен район на град Варна.

Ако искате да живеете в спокойно, но същевременно много развито място, в непосредствена близост до най-добрите плажове и многото термални извори, комплексът ще отговаря на всички ваши изисквания.

Описание:
Комплексът се намира на километър от морето и на 6 км от центъра на Варна, срещу Златни пясъци, в Евксиноград, в близост до курорта Св. Константин и Елена. Варна е вторият по големина град в България и официално обявен за най-добрият град за живеене в България. Днес Варна се нарича перлата на българското крайбрежие , а също и лятна столица на България .
Комплексът се намира в непосредствена близост до кралската резиденция Евксиноград (от древното име на Черно море Понтус Евксин), откъдето произлиза името му. Резиденцията на Евксиноград се измива от прозрачните води на залива и е заобиколена от величествен парк, броят на растенията, в които има повече от 310 вида. В парка на двореца до наши дни се запазват редки видове невероятна българска флора, както и необичайни растителни видове от цял ​​свят. В наши дни се провеждат официални правителствени и президентски почитания. От 2007 г. в двора се провежда ежегодният Оперен фестивал. Голямата популярност сред туристите се ползва не само от архитектурната структура, но и от околните бронзови статуи и малко романтично езеро край парка.

Комплексът е проектиран като елитен комплекс от затворен тип за постоянно пребиваване.

ID 2212
Сподели
Офис
г. Бургас, ЖК "Лазурь" №153, партер
Отговорен брокер
Иван Логвиненко
ТЕЛ/VIBER
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Twitter
  YouTube
  Telegram