bg

Двустаен апартамент в красив комплекс, близо до море**

България / Област Бургас / Слънчев бряг
35394
ID на сайта:
33 000
EUR
BGN
2
Брой стаи
55 м2
Площ
2
Етаж
6
Брой етажи

Уютен комплекс от затворен тип, разположен в курорта Слънчев бряг, в близост г. на Несебър, в непосредствена близост до един от най-популярните и харесвани от туристите чисти пясъчни плажове само в 300-та метра от морето.
Известен е историческият град Несебър, който считат за истинска перла на черноморското крайбрежие на България се намира на 15 минути пеша от комплекса.
Комплексът е проектиран в съвременен стил, построена по европейски стандарт с качествени строителни материали. Той представлява голямо пет-етажна сграда с три входа, оборудвани с копчета за хидравлични асансьора.този луксозен хотелски комплекс разполага с всички необходими удобства за комфортния си отдих:
басейн за възрастни и деца, зона за шезлонги и почивка озеленена улица паркинги площи сауна, фитнес и зала за фитнес безопасна детска площадка.
бар, ресторант
Освен това, на територията на комплекса се охранява денонощно и осигурява наблюдение. Така че, купувайки тук апартамент, вие сигурно инвестирате пари в най-перспективен курорт. А при желание можете изгодно да отдават имотите си под наем.
Без комисионна от купувача.

ID 5561
Сподели
Офис
к.к."Солнечный Берег", отель Авеню
Отговорен брокер
Екатерина Бурлака
ТЕЛ/VIBER
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Twitter
  YouTube
  Telegram