bg

Къщата в новия град е само на 350 метра от морето

България / Област Бургас / Поморие
34055
ID на сайта:
127 000
USD
EUR
BGN
RUB
4
Брой стаи
210 м2
Площ
2
Брой етажи

Предлагаме Ви нов, модерен проект от еднофамилни къщи, разположен в този Нов Квартал, находящ се в новата част на гр.Поморие, в спокоен район, само на 350 м. от южния плаж на града.
Проектът стартира с изграждането на 4 еднофамилни, двуетажни къщи с РЗП от 210,92 кв.м. до 235,12 кв.м., предназначени за целогодишно ползване. Изключително функционални и луксозни къщи, ще бъдат изработени от висококачествени и модерни материали. Парцелите, върху които ще бъдат построени варират от 270 - 303 кв.м. собствен озеленен двор.
Всеки дом се състои от:
- първи етаж: гараж с отделен вход и подход към антрето, антре, всекидневна, кухня, баня с WC, обслужващо помещение, подходящо и за централно отопление, вътрешни стълби към втори етаж;
- втори етаж: 3 спални, от които две спални, баня с WC и ВИП спалня със собствена баня с WC и балкон, просторна тераса;
Сградата е със стоманобетонна конструкция и външни и вътрешни стени – тухлена зидария. Сградата има цялостна хидро и топлоизолация. Фасадната обработка предвижда на 50% облицовка с камък травертин и комбинация от структурно полимерна хидрофобирана мазилка, парапети на терасите – ковано желязо. Дограмата е петкамерна РVC “DECEUNINCK”, цвят „бял”. Покрив – скатен, с керамични керимиди. Предвидено е необходимото озеленяване и благоустрояване на свободната дворна площ в имота, щампован бетон и ажурна ограда с ковано желязо и жив плет. Гаражите са с метални ролетни щори. Всички използвани материали са с Европейски сертификат за качество.
Всеки дом ще се предава в степен на завършеност «на тапа»:
* стени - мазилка;
* подова настилка - замазка;
* дограма – РVC, цвят “бял”;
* тераси – топло и хидроизолация, гранитогрес;
* изводи за електричество, ВиК, интернет, кабелна телевизия и телефон;
За гаражите:
* желязна ролетна щора;
* стени - мазилка;
* подова настилка - замаска;
Когато купувате къща по желание, ще бъде възможно да направите частични промени в вътрешното планиране. Също така, срещу допълнително заплащане, предлагаме завъ

ID 4219
Сподели
КОНТАКТИ НА БРОКЕРИ ПРОДАЖБИ
ТЕЛ/VIBER
+359 894 481 510
+359 894 357 309
Skype
premier.realestate
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Twitter
  YouTube