bg

Двустаен апартамент в затворен комплекс ж.к. Зорница

България / Област Бургас / Бургас
34792
ID на сайта:
50 000
EUR
BGN
2
Брой стаи
52 м2
Площ
4
Етаж
14
Брой етажи

Търсите да закупите апартамент в град Бургас? Предлагаме за продажба изгоден двустаен апартамент в блок 8 в строеж в затворения комплекс Перла е идеалния избор за всеки, който търси по-добър начин на живот! Ако не сте убедени в това, прочетете за предимствата на първия затворен комплекс на територията на град Бургас и защо нововстроящия се блок Перла 8 , ще Ви предложи по-добро качество на живот...
Локацията на комплекса е стратегически избрана – с гледка към морето и залива на Бургас на изток и югоизток и с гледка към Атанасовското езеро на североизток. Близо е до основни пътни артерии на града, като в същото време е във вътрешността на жилищния комплекс, а транспортната комуникация е по вътрешните улици, което позволява на „Перла“ да е изолирана от шумa и забързания трафик. А само на 5 минути пеша, е и красивата Морска градина на град Бургас. Да закупите апартамент в блок Перла 8 , град Бургас ще Ви донесе много предимства.
„Перла“ разполага със самостоятелна инфраструктура от красиви зелени паркови пространства от ниска и висока растителност, екзотични палми и дървета. Като комплекс от затворен тип, е проектиран да отговаря на нуждите на своите собственици и предлага всички необходими обществено обслужващи функции като закрит подземен паркинг, кафе-бар, магазини, фризьорски салон, фитнес зала, денонощна охрана, видео наблюдение и контролиран достъп. На обитателите на комплекса е на разположение и частен открит басейн за възрастни и деца с площ от 200 кв.м. С изграждането на новия блок 8 басейните в комплекса ще станат два за радост на собствениците на апартаменти. Част от инфраструктурата са и детска площадка за безгрижни малчугани, пейки и приятно оформените цветни алеи - идеалното място за живеене.
Целта на строителна компания е да осигури по-висок стандарт на живот на своите собственици на апартаменти в затворения комплекс. В тази връзка, блок „Перла 8“ ще бъде изграден с най-високия клас строителни материали, които да отговарят най-високия клас енергото.

ID 4970
Сподели
Офис
к.к."Солнечный Берег", отель Авеню
Отговорен брокер
Екатерина Бурлака
ТЕЛ/VIBER
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Twitter
  YouTube
  Telegram