bg

Предлагаме 3-етажна къща с 4 спални в комплекс

България / Област Бургас / Свети Влас
35139
ID на сайта:
385 000
USD
EUR
BGN
RUB
4
Брой стаи
250 м2
Площ
3
Брой етажи

Предлагаме 3-етажна къща с 4 спални в затворен комплекс на първа линия от морето.
Площ на къщата - 250 кв. м. къщата има 2 входа. Входът на къщата е от първия етаж-от вътрешния двор на комплекса и басейна, а на третия етаж - от страната на улицата и паркинга.
Разпределение на къщата:
1-ви етаж-Коридор и изход към басейна и зелената площ в близост до къщата, 2 спални (във всяка 2 спални, климатик), 2 бани.възел (един с душ, а вторият-с душ и вана). Отделно има помещение за пране и сушене на бельо с вграден гардероб за съхранение на спално бельо, битова химия, градинско оборудване.
2-ри етаж - 2 спални (във всяка 2 спално легло, климатик), един голям санитарен възел.възел с баня, беде и две мивки, голяма тераса с две спални и изглед към зеления двор на комплекса и морето.
3-ти етаж-Коридор, кухня-хол с трапезария и излаз на открита тераса с изглед към морето и зелената зона на комплекса, сан.възел с баня, беда и две мивки, камина. На терасата има барбекю и необходимите мебели. В кухнята са инсталирани всички необходими уреди, включително съдомиялна машина.
Басейн за две къщи. Във всяка стая - климатик, интернет.

Територията на комплекса е много красива, с много цветя, дървета и пейки за отдих. На територията на комплекса: ресторант (рибен), 2 басейна, фитнес зала, СПА салон, денонощна охрана и видеонаблюдение, 2 паркоместа за автомобили.
На пешеходна дистанция: ресторанти с различна кухня, супермаркет, зеленчукови и плодови маркет, тенис корт, плаж и Marina Dinevi - най-модерен, на брега на яхтеното пристанище с много ресторанти, магазини, дискотека и прекрасен пясъчен плаж.
Тих и спокоен комплекс, уникален микроклимат в района, поради съчетанието на борова гора, планина и море.

ID 5298
Сподели
КОНТАКТИ НА БРОКЕРИ ПРОДАЖБИ
ТЕЛ/VIBER
+359 894 357 309
+359 894 481 510
Skype
premier.realestate
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Twitter
  YouTube