bg

Ресторантът е напълно оборудван със 150 места

България / Област Бургас / Равда
35981
ID на сайта:
310 000
EUR
BGN
10
Брой стаи
427.5 м2
Площ
1
Етаж
6
Брой етажи

Помещение на сутеренен етаж на пететажна жилищна сграда, с обща площ 427,52 кв. м , собственост в рамка е регистрирана през 2008 г., използвано в настоящия момент под ресторант Любима кошка на 150 души (98 места във вътрешната зала и 52 места в избраната територия, на басейна).
Вътрешната зала за посетители е оборудвана с японска разделена климатична система (двупосочна: студено-топло), монтирани са аудио и телевизионни системи. Има бар и ВИП зала за 12-18 гости. Има възможност за гледане на голям телевизор Самсунг 63 инча с аудио система Техникс със звук Dolby Surround. Има отделна зона за любителите на наргиле и пури.
Интериорът на залата за гости е проектиран и изпълнен от група млади творчески специалисти от България, според идеалогията и според името. По стените, като в художествената галерия, са изложени картини на художника Сергей Стельмашонка с участието на котки, выполненых по специална технология, с добро чувство за хумор и любов към тези прекрасни домашни любимци. Като допълнително забавление-колективно гледане на спортни телевизионни програми , за любителите на танците-музика на живо и караоке.
Кухненското оборудване и неговото монтажно, гаранционно и следгаранционно обслужване е осъществено от известната специализирана българска фирма Импекс , за което има отделни думи на уважение и признателност. Разрешената консумация на енергия е 200 Квт, готварските печки работят с природен газ.
Ресторантът в експлоатация от 2008г

ID 6165
Сподели
Офис
к.к."Солнечный Берег", отель Авеню
Отговорен брокер
Кирилл Тиртишний
ТЕЛ/VIBER
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram