bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот в Свети Влас

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Ако желаете да закупите луксозно жилище на добра  цена, на сайта ни ще намерите много и най-различни предложения. На Вашето внимание предлагаме следните имоти:

  • къщи,
  • апартаменти,
  • нови сгради,
  • земеделски парцели,
  • гаражи и много други имоти.

Евтини жилища в Свети Влас

Ако сте решили да се преместите в близост до морето, имаме много изгодни  предложения за Вас! Свети Влас е един от най-елитните и красиви български курорти. Тук ще намерите луксозни  апартаменти, къщи вили  други имоти на ниски цени.

Двустаен луксозен апартамент в Свети Влас на ниска цена

Ако сте се ориентирали към закупуване на двустаен апартамент в Свети Влас, ние ще Ви предложим луксозни двустайни апартаменти на ниска цена. Едно от предложенията ни е двустаен апартамент в луксозен пететажен комплекс. Предлагаме и луксозен двустаен апартамент с много екстри и гледка  към морето. Разгледайте нашите предложения в Свети Влас и цялото Черноморие и направете най-добрия избор!

Освен двустайни апартаменти, можем да Ви предложим и тристайни апартаменти в близост до плажа, в подножието на Стара планина. В сайта ни ще видите и предложение за екзотична триетажна къща с всички  удобства близо до морето. Специално тази луксозна къща разполага с всичко необходимо, за приятна почивка и живеене – три бани, три спални, три тераси, паркинг и двор. Комплексът е подходящ за постоянно живеене или за инвестиция.

В сайта ни ще намерите  и  луксозен четиристаен апартамент с панорамна гледка към морето от всички стаи. Апартаментът разполага с най-различни удобства и е без комисиона от  купувача. Предложенията ни включват и просторни студия с гледка море. В сайта ни ще откриете много промоции и ниски цени на имотите. Не изпускайте тези добри оферти! При нас сделките с недвижими имоти са най-добрите!

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram