bg

Многостаен апартамент с изглед към морето

България / Област Бургас / Свети Влас
38686
ID на сайта:
112 000
EUR
BGN
4
Брой стаи
91 м2
Площ
2
Етаж
6
Брой етажи

Напълно обзаведен, прекрасен многостаен апартамент на първа линия. Фронтална гледка море и наличие на собствен плаж на комплекса.
Апартаментът е дизайнерски обзаведен и се състои от кухня с кът за хранене, баня с тоалетна, 3 спални и голям балкон. Мебелите в спалните и кухнята, както и всички уреди са немски ( включително печка, съдомиялна машина, котлони, фурна, абсорбатор, хладилник). Максимален капацитет на запълняемост за пренощуване е 5-6 легла.
Зад комплекса е борова гора и природен резерват, което прави въздухът в района много чист и подходящ за респираторни проблеми. Общите части са просторни и луксозни, с мраморни стълби и функциониращ дизайнерски асансьор.
Комплексът разполага с басейн, със зона за деца и възрастни. Към морето се спуска живописна, добре обезопасена пътека, която води до зона за отдих с навес, барбекю зона и маси за пикник. Изключително тихо и спокойно място. Място за паркиране в оградената зона на комплекса.
10-15 минути можете да посетите разнообразни ресторанти, да напазарувате в супермаркети, на 2 км е до пристанището на Свети Влас и Марината, 5 минути са ви нужни с кола до Еленита.
Прекрасно място за спокойна почивка и релакс.
Годишна такса подръжка 650 Евро

ID 9281
Сподели
Офис
к.к."Солнечный Берег", отель Авеню
Отговорен брокер
Екатерина Бурлака
ТЕЛ/VIBER
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram