bg

Четиристаен апартамент в хубав комплекс на Свети Влас

България / Област Бургас / Свети Влас
41411
ID на сайта:
125 000
EUR
BGN
4
Брой стаи
128.45 м2
Площ
4
Етаж
4
Брой етажи

Предлагаме ви четиристаен апартамент в невероятния курорт Свети Влас! Комплекса е разположен в Свети Влас, с топ местоположение в най-популярната и търсена част на курорта само на 200 метра от плажа .
Комплексът е от затворен тип, много добре ситуиран, тих, спокоен, добре поддържан. На разположение е сезонен открит басейн със безопасна зона за деца, отлично поддържана зелена площ и паркинг. Предимството е отличното местоположение до абсолютно всичко в курорта. В непосредствена близост са ресторанти, пиано бар, нощни клубове, супермаркети, фризьорски и козметичен салон, фитнес център, детски център и анимация, амфитеатър със специални събития, аптека, автобусна спирка, както и плажът с приятната зона на яхт пристанище Марина Диневи и красивата крайбрежна алея. Разполага с три спални, просторна всекидневна, две бани, два балкона, напълно обзаведен-модерно с отлично състояние.
4ти етаж-последен, без лифт, с нормален покрив, без строителни дефекти-гарантирано.
Апартамента по документи е един, но преустроен със съвсем лека интервенция в два апартамента с по една спалня, с инвестиционна цел- отдаване под наем и по доб

ID 12352
Сподели
Офис
к.к."Солнечный Берег", отель Авеню
Отговорен брокер
Александър Балашев
ТЕЛ/VIBER
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram