bg

Нова къща близо до морето в с.Горица

България / Област Бургас / Горица
33836
ID на сайта:
95 000
EUR
BGN
5
Брой стаи
148 м2
Площ
2
Брой етажи

Предлагаме нова къща в комплекс в с.Горица, община Поморие.Къщата е двуетажна 148 кв. м. и е в традиционен български стил от тухлена блок. Покрив-натурална керемида. Намира се в село Горица на разстояние 20 км от плажовете на Слънчев Бряг , на 30 км от летището в г. Бургас. На 25 км от Несебър - исторически град, включен в световно наследство на Юнеско. Комплекс от 6 къщи, разположен в подножието на Стара планина. Наблизо има православна църква и поликлиника.
Парцела 500 кв. м. в който са засадени овощни дървета: лешници , сливи, праскови, бадеми, паркинг. Комплекса разполага с паркинг на 6 коли за гости.
На 6 км се намира язовир Порой за любителите на риболова. В селото живеят повече 1000 души. Къщата разполага с качествени мебели и битова техника, оборудвани с две душ-кабини в баните в двете спални на 2-я етаж и в хола. На първия етаж: трапезария, дневна и спалня за гости, хол, баня с тоалетна, извита стълба. Всички комуникации са с уреди за отчитане. Нов асфалтов път, точно до дома. Автобусни връзки със Слънчев бряг, Поморие, Несебър. Бургас. Спирка до комплекса, интернет и сателитна телевизия. Година на построяване 2014. Без такса поддръжка. Годишен данък - 30 евро.

ID 4004
Сподели
Офис
г. Бургас, ЖК "Лазурь" №153, партер
Отговорен брокер
Виктория Искимжи
ТЕЛ/VIBER
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Twitter
  YouTube
  Telegram