bg

Продава се 2-стаен апартамент в Царево**

България / Област Бургас / Царево
34319
ID на сайта:
71 280
EUR
BGN
2
Брой стаи
72 м2
Площ
3
Етаж
5
Брой етажи

Предлагаме на Вашето внимание студия и апартаменти за продажба в апартаментен комплекс от затворен тип, разположен в град Царево, к-г Нестинарка.
Комплекс Нестинарка е разположен само на 100 м от красивия плаж на къмпинг Нестинарка. Комплекса граничи от лявата страна с река Черна, а в южната страна се намира 4* хотел TUI.
Комплексът разполага с два открити басейна, барбекю, ресторант, рецепция, детска площадка, денонощна охрана, видеонаблюдение.
Хотел Нестинарка, Царево разполага с леглова база от 25 места.
Заповядайте в комплекс Нестинарка , за да се насладите на неповторимото съчетание от морски бриз и свеж планински въздух.
Красивите естествени пясъчни дюни способстват за развитието на района, като като привлекателно туристическо направление. На територията на общината има общо 16 плажа с мек фин пясък с обща дължина около 9 км. Самото Царево се е разположило върху 3 залива. Привлекателни в района са както природните забележителности, така и архитектурните и културни такива. Уникалното съчетание на море, планина и реки, заедно с множеството представители на флората и фауната, самобитните традиции на Странджанската култура, предлага всевъзможни видове туризъм – морски, опознавателен, екологичен, яхтен, фото и хоби туризъм, ловен, риболовен и др.

ID 4482
Сподели
Офис
г. Бургас, ЖК "Лазурь" №153, партер
Отговорен брокер
Павел Самарин
ТЕЛ/VIBER
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram