bg

Двуетажни къщи в комплекс от затворен тип

България / Област Бургас / Лъка
34436
ID на сайта:
65 000
USD
EUR
BGN
RUB
3
Брой стаи
134 м2
Площ
2
Брой етажи

Продава се двуетажни къщи с веранда към двора, частен двор с много зеленина, обзаведен и необзаведен. Комплексът, в който се намират къщите, се намира в с. Лъка, община Поморие, област Бургас. Разстоянието до гр. Бургас - 10 км., до Поморие - 12 км. Слънчев бряг на 18 км. Той съчетава няколко самостоятелни имота, построени с различни сгради и свързани с отделни улици. За удобство на живущите в комплекса има четири басейна, три сгради за барбекю с камини, руска баня с почивна стая. Интернет и кабелна телевизия. Двуетажни къщи с веранда на първия етаж с тераса с изглед към басейна на втория етаж. Къщите се продават обзаведени и необзаведени, напълно завършени, имат Акт 16, отделни партиди за ток и вода. Всяка сграда е със застроена площ от 132.86 кв.м. В комплекса денонощна охрана, паркинг, безплатно ползване на басейна и руска баня, интернет. Всяка жилищна сграда се състои от:
Първи етаж: входно антре, баня, хол - кухня с веранда, двор с камина, климатик, стълбище към втория етаж / парапет от ковано желязо /.
Втори етаж: две спални, коридор, баня, тоалетна, тераса. Годишната такса за поддръжка на комплекса в размер на 5 € / 1 кв.м върху разгъната застроена площ на къщата, включваща 24-часова охрана, почистване и поддръжка на басейни, градина, улици, паркинг, сауна и барбекю.

ID 4603
Сподели
КОНТАКТИ НА БРОКЕРИ ПРОДАЖБИ
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Twitter
  YouTube